Ispunjavanjem dolje navedene forme možete se prijaviti za osposobljavanje u autoškoli:
Molimo, upišite vaše ime. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite vaše prezime. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite ime jednog roditelja. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite mjesto vašeg rođenja. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite vaš OIB. Ovo polje je obavezno za prijavu
Upišite vašu adresu. Ovo polje je obavezno
Upišite mjesto stanovanja. Ovo mjesto je obavezno
Molimo upišite broj mobitela ili telefona. Ovo polje je obavezno
Molimo, upišite e-mail. Ovo polje nije obavezno za prijavu

 

Autoškola Topolovec već dugi niz godina provodi obuku kandidata za C i CE kategorije vozila tj. za teretna vozila i teretna vozila sa prikolicom. Također, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC iz Nove Gradiške izvodimo programe stjecanja ili prekvalifikacije za vozače motornih vozila. Zvanje, vozač motornog vozila treba posjedovati svaka osoba koja se želi profesionalno baviti sa prijevozom tereta ili putnika. Osim stjecanja srednje stručne spreme ili prekvalifikacije u programu vozač motornog vozila, učilište izvodi i program periodičke izobrazbe vozača nakon kojega polaznik ima pravo na upis KOD95 u vozačku dozvolu.

 

Pokazatelji govore da će na području Europske unije do 2020. godine nedostajati milijun vozača profesionalaca! Samim time i na području naše države ovo zvanje se javlja kao deficitarno, a to onda otvara velike mogućnosti zapošljavanja.

Više o načinu obuke i svim troškovima koji su vezani za proces osposobljavanja pogledajte na sljedećim poveznicama:

 

Želite li se dodatno informirati, nazovite na broj telefona: 031/632-600 od ponedjeljka do petka u vremenu između 7 i 15 sati, pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nam se obratite putem Facebooka na adresi: https://www.facebook.com/autoskola.topolovec/

 

Pročitano 605 puta
Više u ovoj kategoriji: « O nama